Ιταλία

Οι Ναπολιτάνοι δεν θα φωνάξουν συνθήματα απέναντι στη Μίλαν διαμαρτυρόμενοι για τα ακριβά εισιτήρια!

Οι οπαδοί της Νάπολι έκαναν γνωστό πως στην αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στη Μίλαν για τη Serie A δεν θα τραγουδήσουν συνθήματα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πολύ ακριβά εισιτήρια.

Μπορεί η Νάπολι να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ωστόσο όπως έκαναν γνωστό οι οπαδοί της, στην αναμέτρηση απέναντι στη Μίλαν για την 28η αγωνιστική της Serie A δεν θα σηκώσουν σημαίες της ομάδας και δεν θα τραγουδήσουν συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως ξεκαθαρίζουν σε ανακοίνωση τους, αιτία της εν λόγω απόφασης είναι αφενός τα πολύ ακριβά εισιτήρια στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και αφετέρου οι εξαγγελίες του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχετικά με μέτρα που αναμένεται να πάρει η ομάδα του ιταλικού νότου, προκειμένου να αποκλείσει από το γήπεδο μερίδα οπαδών που προκαλεί επεισόδια.

Έτσι, την Κυριακή(02/04) οι οπαδοί των «ροσονέρι» ενδέχεται να είναι οι μοναδικοί που θα ακούγονται στις εξέδρες, με τους Ναπολιτάνους να καλούν τον κόσμο να τραγουδήσει μόνο στους δρόμους της πόλης και έξω από το γήπεδο.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες ακολουθούν στις επόμενες 20 μέρες ανάμεσα σε «παρτενοπέι» και Μίλαν, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στον ιταλικό εμφύλιο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων αναφέρονται στην ανακοίνωση των οπαδών της Νάπολι:

«Λιγότεροι οπαδοί και περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Ποιες οικογένειες; Αν κρίνουμε από τις τιμές μάλλον μόνο οι πλούσιες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x