Ισπανία

Νασρί: «Δεν ξαναγυρνάω στην εθνική Γαλλίας»

Καμία σκέψη για επιστροφή στην εθνική Γαλλίας δεν κάνει ο άσος της Σεβίλλης, Σαμίρ Νασρί, παρά την πολύ καλή του φόρμα που τον ξαναφέρνει στο προσκήνιο για τους «μπλε».

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Σαμίρ Νασρί στη σεζόν, με τη φανέλα της Σεβίλλης, έχει αναζωπυρώσει τις συζητήσεις για επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στην ισπανική ομάδα, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναφορέσει τη φανέλα των «τρικολόρ».

«Δεν θα γυρνούσα πίσω ακόμα και ήταν προπονητής ο πατέρας μου. Το έχω πει 100 φορές και είμαι άνθρωπος του λόγου μου. Όταν λέω κάτι δεν κάνω πίσω», είπε ο Νασρί.

Ο Νασρί έχει να αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του από το 2013, ενώ είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το διεθνές ποδόσφαιρο τον Αύγουστο του 2014, λίγο καιρό μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ. Τότε, με τη διαμάχη του με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάν, να είναι στο απόγειό της, είχε δηλώσει:

«Σκεφτόμουν να αποσυρθώ το 2012 μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα απλά επιβεβαιώθηκε αυτό που σκεφτόμουν. Έχω μόλις γίνει 27 αλλά ας το παραδεχτούμε, όσο αυτός (σ.σ. ο Ντεσάν) θα είναι ο προπονητής δεν πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x