Super League 2

Νέα αφαίρεση βαθμών για τα Χανιά

Δε λένε να ησυχάσουν στα Χανιά από τις αφαιρέσεις βαθμών, καθώς τιμωρήθηκαν με μείον έξι λόγω οφειλών στους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.

Νέα αφαίρεση έξι βαθμών για τα Χανιά εξαιτίας οφειλών προς τους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 24 Μαϊου, ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί στους «κυανόλευκους».

Μάλιστα οι άνθρωποι των Χανίων παρουσιάζονται αρνητικοί στο να πληρώσουν τους δύο παίκτες, παρά την απειλή της αφαίρεσης των βαθμών.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αν δεν εξοφληθούν οι δύο ποδοσφαιριστές και ενεργοποιηθεί η ποινή, τότε οι Κρητικοί θα πέσουν στους 31 βαθμούς και θα βρίσκεται μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 56/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 10-05-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΙ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Πέμπτη 24-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x