Γ' Εθνική

Νέα άρνηση από Βόλο σε Ηρακλή για το ΑΦΜ

Δεν έφερε αποτέλεσμα η προσπάθεια του Ηρακλή να αγοράσει το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου.

«Άκαρπες» απέβησαν οι προσπάθειες του Ηρακλή να αγοράσει το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και να αγωνιστεί αυτός αντί της νεοφώτιστης στη Super League θεσσαλικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο, και ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως η υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει, μετά την περιπέτεια του τελευταίου μήνα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπέος με γραπτή του δήλωσης ανέφερε πως: «Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου, Τομ Παπαδόπουλου, και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχτηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά, τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.
Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα πως παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στη SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x