Γενικά

Νέα επίθεση σε πούλμαν στην Τουρκία

Μια ακόμα επίθεση σε πούλμαν ομάδας σημειώθηκε μέσα σε λίγες μέρες στην Τουρκία. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Τουρκιάς, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρχουν τραυματίες.

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει απ’ την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της Φενέρμπαχτσε, με ένα νέο επεισόδιο στην Τουρκία να υπενθυμίζει το περιστατικό. \

Το πούλμαν της ομάδας χάντμπολ της Μπεσίκτας δέχτηκε επίθεση με πέτρες, που δημιούργησαν μεγάλη ζημιά στα τζάμια του οχήματος, κατά τη διάρκεια ματς που έδωσε στην πόλη Μερσίν.

Αυτή τη φορά, ευτυχώς, δεν υπήρχαν τραυματίες, καθώς η επίθεση έγινε την ώρα που διεξαγόταν το ματς, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποχωρήσουν απ’ το γήπεδο χωρίς πρόβλημα.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x