Ελλάδα

Νέα νίκη της αντιπολίτευσης κατά Γκιρτζίκη

Ο υποψήφιος που υποστηρίζεται από την αντιπολίτευση και όχι από την πλευρά Γκιρτζίκη επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ακόμη ένωση κέρδισε η «συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που αυξάνει διαρκώς τη δύναμή της εν όψει των εκλογών του προσεχούς Οκτώβρη στην ΕΠΟ. Ο Χαράλαμπος Κατσανάκης, που υποστηρίζεται από την αντιπολίτευση και όχι από την πλευρά Γκιρτζίκη, επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας.

Οι εκλογές είχαν γίνει την περασμένη εβδομάδα και η παράταξη Κατσανάκη κέρδισε την πλειοψηφία των εννέα μελών για το νέο ΔΣ. Αυτό πιστοποιήθηκε την Τετάρτη, όταν στη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα η πλευρά Κατσανάκη επικράτησε ομόφωνα και δεν ηττήθηκε με ψήφους 7-2, όπως διαρρεόταν από την άλλη πλευρά.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣ Φωκίδας:

Πρόεδρος: Χ. Κατσανάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Μ. Σπυρόπουλος
Β' Αντιπρόεδρος: Π. Παύλου
Γενικός Γραμματέας: Σ. Παπαδόπουλος
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Χρ. Φωστιέρη
Ταμίας: Π. Μανέτας
Αναπληρωτής Ταμίας: Ν. Κοκολόγος
Μέλη: Ευθ. Γκούσαρης, Ι. Καπεντζώνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x