Stoiximan Super League

Νέα πρόταση της ΑΕΚ για Γκαρσία - Καλύτερη από του Ολυμπιακού λένε στο Ισραήλ

Η ΑΕΚ έκανε ρελάνς για τον Λέβι Γκαρσία, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ πηγές από το Ισραήλ τονίζουν ότι η πρόταση στην Μπεϊτάρ είναι καλύτερη από του Ολυμπιακού.

Έκανε δυναμικό come back για τον Λέβι Γκαρσιά η ΑΕΚ, αποφασίζει ο παίκτης.

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν -όπως αναμενόταν- νέα πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ, η οποία αγγίζει τα 2,6 εκατ. ευρώ (για το 60% του ποδοσφαιριστή), προσφέροντας μεγαλύτερη προκαταβολή, περισσότερα εγγυημένα χρήματα, ενώ στο πακέτο υπάρχουν και μπόνους. Σε σχέση με την προσφορά που είχε ρίξει πρόσφατα στο τραπέζι, η οποία ήταν 2 εκατ. ευρώ συν περίπου 400.000 ευρώ μπόνους.

Μάλιστα, πηγές από το Ισραήλ αναφέρουν ότι η πρόταση είναι καλύτερη πλέον από του Ολυμπιακού, που επίσης διεκδικεί τον άσο από το Τρίνιταντ και Τομπάγκο, ενώ δίνουν και τον πρώτο λόγο στην «Ένωση» για το συγκεκριμένο μεταγραφικό σίριαλ.

Μάλιστα, υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή που κρατάει στα χέρια του το μέλλον του, αλλά φέρεται με τα τωρινά δεδομένα να δείχνει προτίμηση στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x