Κύπρος

«Διπλό» με σόου Μιραλάς για την ΑΕ Λεμεσού στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας!

Με σόου του Κέβιν Μιραλάς, που σκόραρε δις, η ΑΕ Λεμεσού απέδρασε με σκορ 3-2 από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας και την πλησίασε στην 7η θέση!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας η ΑΕ Λεμεσού, η οποία και επικράτησε με σκορ 3-2 για τη 2η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος Κύπρου.

Σπουδαία εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους από τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, το τρίτο γκολ των νικητών πέτυχε ο Ρόμο, ενώ ο Ντορεγκαράι ήταν εκείνος που πανηγύρισε και τα δύο γκολ για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας. Με την επικράτηση αυτή, η ΑΕ Λεμεσού πλησιάζει σε απόσταση τριών πόντων την αντίπαλο της που βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Παρά το γεγονός πως η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέβιν Μιραλάς στο 20’. Πριν καν κοπάσουν τα πανηγύρια, ένα λεπτό αργότερα ο Ντορεγκεράι θα ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Κάπου εκεί θα αναλάβει ξανά δράση ο Βέλγος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος με ένα φοβερό σουτ στο 38ο λεπτό θα κάνει επίδειξη της τεράστιας ποιότητας του και ταυτόχρονα θα ξαναβάλει μπροστά την ομάδα της Λεμεσού.Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους στο 46’, ο Ρόμο θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στη φιλοξενούμενη ομάδα, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται μόνο στη μείωση του σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντορεγκεράι στο 79’.

Στα εναπομείναντα αγωνιστικά λεπτά η Νέα Σαλαμίνα θα πιέσει για την ισοφάριση με τον Ολιβέιρα ωστόσο να κρατά την εστία του απαραβίαστη και να χαρίζει στην ΑΕ Λεμεσού τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η 2η αγωνιστική των playouts:

Πέμπτη 16/03

Δόξα Κατωκοπιάς-Καρμιώτισσα 2-0
(11' Σαντίκ, 15' Ασάντε )

Παρασκευή 17/03

Ακρίτας Χλώρακα-Ένωσις Νέων Παραλιμνίου 2-2
(55', 76' Εράσο - 64', 72' Βουτσένοβιτς)

Σάββατο 18/03

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕ Λεμεσού 2-3
(21',79' Ντορεγκεράι-20',38' Μιραλάς, 46' Ρόμο)

Κυριακή 19/03

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ανόρθωση (17:00)

Η 2η αγωνιστική των playoffs:

Παρασκευή 17/03

ΑΠΟΕΛ-Πάφος 0-0

Σάββατο 18/03

Απόλλων Λεμεσού-Ομόνοια 3-1
(14' Εκπολό, 45' Πίττας, 85' Ουάρντα - 18' Σραντί )

Κυριακή 19/03

Άρης Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x