Κύπρος

Πρόκριση για ΑΕΛ και Ολυμπιακό

ΑΕΛ και Ολυμπιακός Λευκωσίας συμπληρώνουν την τετράδα στο Κύπελλο Κύπρου.

Η ΑΕΛ πήρε το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή», αλλά χάρη στο υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο.

Κακό και χωρίς φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα, αλλά δεν κατάφερε να βάλει γκολ, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε και κρατούσε εύκολα το μηδέν. Στο 56’ οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με καρφωτή κεφαλιά του Σιαθά. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, προκειμένου να «καθαρίσουν» την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο τέλος αγχώθηκαν, αλλά ο σκοπός επετεύχθη, αφού το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Την τετράδα συμπληρώνει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Οι «μαυροπράσινοι» νίκησαν 1-0 τον Εθνικό Άχνας στο Μακάρειο Στάδιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Δασάκι, πήραν την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 46’, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάντζη. Στο 91’, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για τον Εθνικό για χέρι του Κυριάκου, ωστόσο, μετά από χρήση του VAR, πήρε πίσω την απόφασή του και το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x