Κύπρος

Νίκη-ανάσα για Νέα Σαλαμίνα, σπουδαίο διπλό για Εθνικό Άχνας

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε εντός έδρας 3-1 του Ερμή και πήρε πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Σπουδαίο «διπλό» για τον Εθνικό Άχνας επί της Δόξας Κατωκοπιάς (0-1).

Νίκη-χρυσάφι πήρε η Νέα Σαλαμίνα επί του Ερμή με σκορ 3-1 και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από έξι ματς. Οι νικητές, που είχαν πρωταγωνιστή τον Τσουκαλά, έφτασαν στους 38 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση του Β' ομίλου των πλέι-οφ, ενώ ο Ερμής έμεινε στους 32 και στην προτελευταία θέση, με την υπόθεση σωτηρία να γίνεται πολύ δύσκολη.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 5’ ο Φόλπρεχτ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν γρήγορα και μέσα σε 13 λεπτά έκαναν την πλήρη ανατροπή. Αρχικά έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με πλασέ του Ντανίλο (9’) και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τσουκαλάς. Ο Έλληνας παίκτης έκανε στο 17' το 2-1 με κεφαλιά, ενώ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (49') έγραψε το τελικό 3-1 με το δεύτερο γκολ του.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός Άχνας πήρε το «διπλό» στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς με σκορ 1-0 και την πλησίασε στον έναν βαθμό (42 έναντι 41). Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν σημαντικό βήμα για να καθαρίσουν με την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία, ο Ζάκπα στο 65ο λεπτό.

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής 3-1
(9' Ντε Ολιβέιρα, 17', 49' Τσουκαλάς - 5' Φόλπεχτρ)

Δόξα Κατωκοπιάς-Εθνικός Άχνας 0-1
(65' Ζάκπα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x