Κύπρος

Πέρασε από τη Λάρνακα η Πάφος, σημαντική νίκη η Ένωσις Παραλιμνίου

Η ασταμάτητη Πάφος πέρασε και από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Σημαντική νίκη για την Ένωσις Νέων Παραλιμνίου επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Νέο μεγάλο διπλό για την Πάφο, αυτή τη φορά στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας με 2-0. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Μπεργκ είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος με 23 βαθμούς.

Οι Παφίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26' με τον Ναμέ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή της, με τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με γκολ του Βαλακάρι, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του στο 90+6'.



Στο Παραλίμνι, η Ένωσις πήρε σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 6' με τον Χέντρικς να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45' με τον Βουτσένοβιτς και στο 76' ο Λάμι έκανε το 2-1 και έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται στη 10η θέση με 10 βαθμούς, ενώ ο σύλλογος της Λευκωσίας στην προτελευταία με 5.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Νέα Σαλαμίνα - Πάφος 0-2
(26' Ναμέ, 90+6' Βαλακάρι)
Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Ολυμπιακός Λευκωσίας 2-1
(45' Βουτσένοβιτς. 76' Λάμι - 6' Χέντρικς)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου
ΑΕΚ Λάρνακας - Καρμιώτισσα (17:00)
Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ (19:00)

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
Ομόνοια - Ανόρθωση (19:00)
Δόξα Κατωκοπιάς - Άρης Λεμεσού (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x