Stoiximan Super League

Νέες εξετάσεις και επιστροφές στην ΑΕΚ

Δευτέρα και Τετάρτη τα νέα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ. Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ο Λιβάι Γκαρσία.

Τα τρία νέα κρούσματα στις τάξεις της ΑΕΚ, που αυτή τη φορά δεν αφορούν σε ποδοσφαιριστές, διατηρούν τον «συναγερμό» στις τάξεις της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως οι Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάχοφ έχουν βρεθεί θετικοί, μαζί με συνολικά άλλα πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και παρότι οι υπόλοιποι είναι αρνητικοί, υπάρχει πάντα η ανησυχία πως θα μπορεί να έχει αργήσει η επώαση του κορωνοϊού και να εκδηλωθούν με καθυστέρηση κάποια νέα κρούσματα.

Για το λόγο αυτό σήμερα το πρωί αλλά και την Τετάρτη όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και απολυμάνσεις στα γραφεία για όλο το προσωπικό. Εφόσον δεν υπάρχουν νέα κρούσματα, αύριο το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών μετά την επιστροφή από την Ουκρανία και θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (15:00).

Σημειώνεται πως οι παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία και είναι σίγουρα καθαροί από τον κορωνοϊό συνεχίζουν τη δουλειά στα Σπάτα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες και Νταμιάν Σιμάνσκι, που στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x