Γαλλία

Αποκάλυψη-βόμβα της Equipe: «Η Παρί πλήρωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ γνωρίζοντας πως είχε κάταγμα»

Η Equipe αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκε να πληρώσει 222 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ, παρόλο που ο Βραζιλιάνος είχε κατάγμα στο μετατάρσιο!

Η εποχή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ολοκληρωθεί, ωστόσο η Equipe προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα!

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως όταν ο Βραζιλιάνος σταρ πήρε μεταγραφή στη γαλλική ομάδα, ήταν ήδη τραυματίας, καθώς είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Οι άνθρωποι της Παρί το γνώριζαν, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε από το να πληρώσουν 222 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το ιατρικό τιμ που εξέτασε τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες, ωστόσο η επιθυμία της ομάδας να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» αλλά και του παίκτη να φύγει από τη «σκιά» του Λιονέλ Μέσι, δεν άφησαν το ακριβότερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου να χαλάσει!

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με την Equipe, ο παίκτης έπρεπε τότε να μπει στο χειρουργείο για τον τραυματισμό, ωστόσο η Παρί δεν ήθελε να ανακοινώσει μία πολύμηνη απουσία του σημαντικού της μεταγραφικού αποκτήματος, επομένως προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντηρητικά, ελπίζοντας πως η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα καλυτερέψει. Η απόφαση αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού το 2018 και το 2019, τραυματίστηκε δύο φορές στο ίδιο σημείο, μένοντας εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες συνολικά και χάνοντας σημαντικούς αγώνες Champions League.

Τα έξι χρόνια που έπαιξε με τη φανέλα της Παρί, ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε σε 173 αγώνες, σημειώνοντας 118 γκολ και 77 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, από την άλλη, απουσίασε λόγω τραυματισμού από 100 παιχνίδια. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Equipe, αυτό δεν ήταν μόνο ευθύνη του παίκτη, αλλά και της ομάδας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x