Ο Νεϊμάρ διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που επιμένουν πως θα αποχωρήσει από την Παρί. Στο περιθώριο εκδήλωσης που έκανε η φιλανθρωπική οργάνωση που διατηρεί, ο Βραζιλιάνος σταρ κατέστησε σαφές πως δεν το κουνά από το Παρίσι.

«Συνεχίζω στην Παρί, έχω συμβόλαιο. Πήγα εκεί για την πρόκληση, για να ζήσω νέα πράγματα και να κυνηγήσω νέους τίτλους. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Συνέχεια υπάρχουν φήμες, αλλά με κουράζουν. Όλοι ξέρουν τι καλή σχέση έχω με τον πρόεδρο. Θέλω να είναι πετυχημένη η νέα σεζόν, να κατακτήσουμε τίτλους, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην απόκτηση του Τζίτζι Μπουφόν. «Είναι τιμή να έχουμε στην ομάδα μας τον Μπουφόν, λόγω της πορείας του και της προσωπικότητάς του. Έχει πολλά να μας δώσει και θέλουμε να μας μεταδώσει την εμπειρία του».

Τέλος, μίλησε και για τον άδοξο αποκλεισμό της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Φυσικά είναι πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό μας. Δυστυχώς συνέβη, πικραθήκαμε όλοι, κλάψαμε, αλλά έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι».