Αποκαλυπτικός Αρτούρο Βιντάλ.
Ο Χιλιανός έκανε γνωστό, μέσω δηλώσεων, πως πάει για ανανέωση συμβολαίου με την Γιουβέντους, ενώ τόνισε, μάλιστα, πως αυτό θα γίνει μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας.
«Είμαι χαρούμενος στην Γιουβέντους και θέλω να μείνω εδώ. Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Η αρχή της επόμενης εβδομάδας θα είναι μια καλή στιγμή να ανακοινώσω την νέα συμφωνία», δήλωσε.
Για τα 10 γκολ που έχει βάλει μέχρι τώρα με την ομάδα, ανέφερε: «Δεν περίμενα ποτέ να σκοράρω τόσο πολύ. Θυμάμαι που ήρθα πρώτη φορά στην Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε μου μίλησε για ένα καινούριο τρόπο παιχνιδιού και αυτό με βοήθησε».
Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






