Ιταλία

Νέο συμβόλαιο στον Ιγκουαΐν η Νάπολι

Στο πρόσωπο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν βλέπουν τον ηγέτη που ψάχνανε τόσα χρόνια στη Νάπολι και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να τον χάσουν.

Το συμβόλαιο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και στην Νάπολι σκέφτονται να προτείνουν στον ποδοσφαιριστή να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2020.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φέτος βρίσκεται στην καλύτερη «φάση» της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 28χρονος με τα 29 γκολ σε 30 συμμετοχές που έχει πετύχει στη Serie A έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του διεθνή άσου φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 95 εκατομμύρια ευρώ. Δημοσίευμα της «La Repubblica» αναφέρει ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και ότι η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη.

Οι «παρτενοπέι» θα προσφέρουν στον άσο της Νάπολι νεό συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2020 με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατομμύρια ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσης του θα περνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x