Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στο Μινσκ, η Λευκορωσία επικράτησε του Λουξεμβούργου (1-0) και ανέβηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League.
Η Λευκορωσία μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι παίρνοντας από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μόρις.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους, και συγκεκριμένα στο 43’, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Σαρόκα να εκμεταλλεύεται την λάθος έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ.
Στην δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε πολύ το σκηνικό, με το Λουξεμβούργο να μην μπορεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους για να αντιδράσει. Τα λεπτά κυλούσαν με μια φλύαρη κατοχή της μπάλας για τους γηπεδούχους χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα αναμέτρησης.
Με την νίκη της αυτή η Λευκορωσία έφτασε τους 7 βαθμούς αφήνοντας στον -2 και την δεύτερη θέση το Λουξεμβούργο.
Την πρώτη της νίκη στον όμιλο πανηγύρισε η Μολδαβία επικρατώντας στο Κισινάου με σκορ 2-0 του Άγιου Μαρίνου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Γκινσάρι, με τον 26χρονο εξτρέμ να πετυχαίνει δύο γκολ (31’, 67’) και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.
Με την νίκη αυτή οι Μολδαβοί παρέμειναν στην τρίτη θέση φτάνοντας τους 4 πόντους και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου.
LEAGUE D
Β’ όμιλος
Αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Παρασκευή 12/10
Λευκορωσία- Λουξεμβούργο 1-0
(43’ Σαρόκα)
Μολδαβία- Άγιος Μαρίνος 2-0
(31’, 67’ Γκινσάρι)
Βαθμολογία (3 αγώνες)
1. Λευκορωσία 7 (6-0)
2. Λουξεμβούργο 6 (7-1)
3. Μολδαβία 4(2-4)
4. Μάλτα 0 (0-10)
Επόμενη (4η) αγωνιστική
Δευτέρα 15/10
Λευκορωσία- Μολδαβία (21:45)
Λουξεμβούργο- Άγιος Μαρίνος (21:45)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






