Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όλα δείχνουν ότι θα κλείσει ο Ματέους»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Συνεπής στο ευρωπαϊκό «ραντεβού» του καλείται να αποδειχθεί ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες θέλουν απόψε κόντρα στην Ομόνοια να κάνουν το καθοριστικό βήμα για να βρεθούν 20η φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός πως η Κύπρος είναι φιλόξενη για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μπορεί να χαλαρώσουν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την υποδοχή που τους επιφυλάχτηκε για άλλη μία φορά.

Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την πίστη του στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος «έχει πάρει σοβαρά τα συγκεκριμένα ματς με την Ομόνοια» και έχει ένα σερί στα προκριματικά με 15 γκολ υπέρ και 1 γκολ κατά με «4 στα 4» και τώρα έχει την πρόκληση του «ΓΣΠ» για να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι έχει μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ματέους Ρέις, η οποία όλα δείχνουν ότι θα κλείσει.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x