Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πιο κοντά σε Πέπε ο Ολυμπιακός - 4 εκατ. ευρώ η νέα προσφορά»

Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γκιμαράες για την απόκτηση του Πέπε κατέθεσε ο Ολυμπιακός όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Δίνει… ρέστα για Πέπε ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν για να καλύψουν το κενό που προκαλεί η αποχώρηση του Γκιγέρμε για την Αλ Σαντ, ικανοποιώντας παράλληλα τη θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας πληροφορίες από την «A Bola», οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Οι πρωταθλητές επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ και εκφράζουν την αισιοδοξία ότι πλησιάζουν ακόμα περισσότερο τον παίκτη ο οποίος έχει επιλεχθεί για τη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο, οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται, αφού στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Ζαϊντού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει από την Πέμπτη έγγραφή προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ για τον αριστερό μπακ της Σάντα Κλάρα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ομάδας.

Ισόποση πρόταση, ωστόσο σε προφορικό επίπεδο έχει καταθέσει και η Πόρτο, η οποία είναι σε διαδικασία πώλησης του Άλεξ Τέλες. Όπως φαίνεται, το θέμα της επόμενης ομάδας του ποδοσφαιριστή περνά πλέον στην προτίμηση του ίδιου του Ζαϊντού και του μάνατζέρ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x