Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γκάρι Ροντρίγκες»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι φορ, με ρίζες από την Ολλανδία, είχε γίνει γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ (38 συμμετοχές - 9 γκολ), όμως στη συνέχεια πήγε στη Γαλατασαράι (61 εμφανίσεις – 13 τέρματα), μετά από δύο χρόνια μετακόμισε στην Αραβία για έξι μήνες για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ (9 συμμετοχές – 1 γκολ) από την οποία πήγε ως δανεικός στη Φενερμαχτσέ (26 εμφανίσεις / 4 γκολ).

Ο 29χρονος σήμερα Ροντρίγκες έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Πειραιώτες για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ποντένσε και δεν θεωρείται τυχαίο το ενδιαφέρον τους.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του Ολυμπιακού για τον Χολέμπας, καθώς αξιολογείται σοβαρά η περίπτωσή του. Από Δευτέρα ίσως σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ως εναλλακτική επιλογή, βέβαια, για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού οι ιθύνοντες ψάχνει έναν βασικό «αντι-Τσιμίκα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x