Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Πού και πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε μία άποψη για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το θέμα της ημερομηνίας και του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ έθιξε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε, επίσης, πως από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δίνουν την Τετάρτη 5 Αυγούστου τη ρεβάνς με τη Γουλβς στο Europa League, λογικό είναι να δώσει η ΕΠΟ τουλάχιστον μία εβδομάδα στους «ερυθρόλευκους» να προετοιμαστούν για αυτό το παιχνίδι, άρα ο τελικός να μην γίνει το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τον τόπο διεξαγωγής του συγκεκριμένου ματς, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γαβριηλίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ορίζονταν μετά τους ημιτελικούς, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο (και για Καυτανζόγλειο είχε μιλήσει).

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι υποψήφιο γήπεδο για τον τελικό μπορεί να είναι και το Καραϊσκάκη, καθότι έχει κατά γενική ομολογία τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο και είναι πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο από το ΟΑΚΑ, υπενθυμίζοντας ότι ούτως ή άλλως δεν θα υπάρξει κόσμος στο γήπεδο (θα είναι κεκλεισμένων των θυρών με βάση της τελευταία κυβερνητική απόφαση).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x