Ελλάδα

Νικοπολίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Οι οπαδοί πρέπει να τιμούν με τις πράξεις τους τις ομάδες τους»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για τη σπουδαία διοργάνωση του UEFA Super Cup στην Ελλάδα, αλλά και τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο ποδόσφαιρο, στο περιθώριο του Fan Festival στην Πλατεία Κοραή

Ένας από τους Legends 2004, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ωραίες δράσεις που λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά για τη διοργάνωση του UEFA Super Cup στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στον bwiνΣΠΟΡ FM, στο περιθώριο του Fan Festival στην Πλατεία Κοραή, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων στη χώρα μας, το φαβορί του αυριανού (16/8, 22:00) τελικού Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλλη, αλλά και την πορεία των ελληνικών συλλόγων στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου:

Για τη διοργάνωση του UEFA Super Cup στην Ελλάδα και τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο ποδόσφαιρο: «Eίναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Έχουμε την τύχη να βρίσκεται στην Ελλάδα, στον Πειραιά, στην Αθήνα. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα χαρά, διασκέδαση, παιχνίδι. Πολλές φορές το ξεχνάμε με αποτέλεσμα να ζούμε τραγικές στιγμές. Παρόλα αυτά ο κόσμος το αγαπάει, το αγκαλιάζει. Ξέρουμε, όταν θέλουμε, να διοργανώσουμε ασφαλή ευρωπαϊκά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Μάλιστα σήμερα και αύριο θα έρθει αρκετός κόσμος από Αγγλία και Ισπανία, το βλέπουν σαν γιορτή. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και εμείς αυτή την κουλτούρα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το γιορτάζεις , να το χαίρεσαι. Προσπαθούμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα. Το σημαντικό είναι το κοινό, που πολλές ακούει τα λάθος μηνύματα . Ο φανατισμός δεν είναι το ιδανικό στοιχείο. Σημαντική είναι η αγάπη προς την ομάδα. Ο κόσμος, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί πρέπει με τις πράξεις τους να τιμούν την ομάδα τους».

Για το φαβορί του Σίτι-Σεβίλλη: «Πάντα σε ένα παιχνίδι υπάρχει φαβορί, πόσο μάλλον μία Σίτι που είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης . Είναι μια ομάδα που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι στο επίκεντρο. Όμως απέναντί της έχει τη Σεβίλλη που ξέρει να κερδίζει τρόπαια. Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε αυτό».

Για τις μάχες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση και στους ομίλους. Βέβαια παρακολουθώ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Την περασμένη εβδομάδα σχεδόν όλες οι ομάδες πέτυχαν τους στόχους τους, ελπίζω και αυτή το ίδιο, αλλά και στα πλει-οφ και να έχουμε φέτος το χειμώνα να βλέπουμε ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Νικοπολίδης: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι μόνο γιορτή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x