Champions League

Νίνης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Έτοιμοι να δώσουν το… 200% των δυνατοτήτων τους είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Σωτήρη Νίνη που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπριζ.

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την τελευταία φορά που ο Σωτήρης Νίνης φόρεσε την πράσινη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπριζ ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλοι πρέπει να δώσουν το 200% των δυνάμεών τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία σου ευρωπαϊκή παρουσία με τον Παναθηναϊκό και μια αντίστοιχη κατάσταση, τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει;

«Νομίζω ότι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε και είναι τελείως διαφορετική η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά».

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα;

«Για να φτάνουμε στο σημείο να παίζουμε είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αύριο όλοι μας να δώσουμε το 200% για να αντεπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x