Γαλλία

Ντεμαράζ μεταγραφών από τη Νις, παίρνει Σμάιχελ και Βίτι

Σε όλα τα μέτωπα κινείται η Νις, που μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Άαρον Ράμσεϊ, παίρνει Κάσπερ Σμάιχελ και Ματία Βίτι

Η Νις του Λουσιέν Φαβρ έχει απλώσει τα δίχτυα της στην αγορά προκειμένου να αγοράσει παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Μετά την ανακοίνωση του Άαρον Ράμσεϊ, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, η ομάδα της Νίκαιας, βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο νέες μεταγραφές. Πρόκειται για τους Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ και Ματία Βίτι της Έμπολι.

Ο 35χρονος Δανός, τερματοφύλακας, αποτελει τον «φύλακα άγγελο» της Λέστερ από το 2011. Με τις «αλεπούδες» έχει πραγματοποιήσει συνολικά 478 συμμετοχές. Δέχθηκε 586 γκολ, ενώ κράτησε 147 φορές ανέπαφη την εστία του. Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων και φυσικά ήταν παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «θαύματα». Την κατάκτηση της Premier League, για τη σεζόν 2015/2016. Πέρυσι, υπερασπίστηκε την εστία της Λέστερ σε 53 παιχνίδια, δεχόμενος 79 τέρματα και κρατώντας το «μηδέν», δέκα φορές.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Ματία Βίτι, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Έμπολι και ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Είναι διεθνής με όλα τα μικρά συγκροτήματα της Ιταλίας. Τη χρονιά που μας πέρασε, αγωνίστηκε 20 φορές στην Serie A και δύο φορές για το κύπελλο Ιταλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x