Στην αποκάλυψη ότι η Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί «ζεστά» για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε ο Ζόρζε Μέντες, σύμφωνα με όσα γράφει στη νέα αυτοβιογραφία του.
«Υπήρχε μια στιγμή, που πραγματικά σκέφτηκα ότι πηγαίνει στην Άρσεναλ», έγραψε ο διασημότερος μάνατζερ στον κόσμο για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:
«Ο Ντέιβιντ Ντέιν (πρώην αντιπρόεδρος της Άρσεναλ), είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα, αλλά με την κατασκευή του γηπέδου τους, είχαν μείνει με λίγα χρήματα και ήταν απίθανο».
Στη συνέχεια, ο διάσημος ατζέντης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του γνωστότερου πελάτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Το μόνο πρόσωπο - κλειδί για τα πάντα ήταν ο Άλεξ Φέργκιουσον. Μου είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επρόκειτο να παίξει τουλάχιστον το 50% των παιχνιδιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό ήταν που ήθελα να ακούσω. Γι αυτό ο Κριστιάνο πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






