Γενικά

Νορβηγική ομάδα ανακοίνωσε παίκτη και τον έδιωξε μέσα σε λίγες ώρες!

Μόνο για λίγες ώρες έμεινε παίκτης της Γιερβ ο Σόνι Νάτεσταντ, με τη νορβηγική ομάδα να τον απομακρύνει λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Βασικό μέλος της εθνικής ομάδας των Νησιών Φερόε τα τελευταία χρόνια, ο Σόνι Νάτεσταντ αποτέλεσε ποιοτική μεταγραφή για τη νεοφώτιστη στη νορβηγική Eliteserien, Γιερβ.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού διεκόπη μέσα σε λίγες ώρες, με τους Νορβηγούς να ανακοινώνουν πως η συμφωνία ακυρώνεται δίχως να εξηγήσει τον λόγο!

Ωστόσο, πίσω από την παράξενη αυτή κίνηση κρύβεται η εμπλοκή του ποδοσφαιριστή στην υπόθεση βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μόλντε, Μπαμπακάρ Σαρ.

Η δίκη του Σενεγαλέζου είχε αναβληθεί καθώς ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο, όπως ακριβώς και ο Νάτεσταντ, ο οποίος είχε κληθεί ως μάρτυρας αλλά είχε τότε αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Δανία.

Ο ίδιος ο παίκτης τοποθετήθηκε για το συμβάν, δίνοντας τη δική του οπτική και εξηγώντας πως «νιώθω λες και κατηγορούμαι εγώ, για κάτι που δεν έχω κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x