Πορτογαλία

«Πλησιάζουν Νούνιεζ οι Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ»

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Ντάργουιν Νούνιεζ από την Μπενφίκα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ μπήκαν πολύ δυναμικά για την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιεζ από την Μπενφίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ουρουγουανού δημοσιογράφου, Σέμπας Τζιοβανέλι, είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του.

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ έχουν καταθέσει τις προσφορές τους για τον Ντάργουιν Νούνιεζ και είναι οι ομάδες που είναι πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή.

O 22χρονος μετρά δύο χρόνια παρουσίας στην Μπενφίκα η οποία τον είχε αποκτήσει από την Αλμερία αντί 24 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι ο ισπανικός σύλλογος ήταν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 34 γκολ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε και τέσσερις ασίστ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 26 τέρματα, με τον Ταρέμι να είναι δεύτερος με 20.

Για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η Λίβερπουλ, που αναμένεται να χάσει τον Σαντιό Μανέ, που έχει ζητήσει να αποχωρήσει και μένει να φανεί αν οι «κόκκινοι» θα κάνουν κι εκείνοι την κίνησή τους.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x