Ιταλία

Νταλ Πίνο: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα σεβαστούμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης»

Ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, απάντησε στα λεγόμενα του υπουργού αθλητισμού και έδειξε συναινετική διάθεση.

Διάθεση να τα... βρει με τον υπουργό αθλητισμού και τηην κυβέρνηση, έδειξε ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο.

Απαντώντας στα λεγόμενα του υπουργού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, ανέφερε πως όσοι εργάζονται στο ποδόσφαιρο θέλουν να επιστρέψουν και αυτοί στις δουλειές τους όπως όλοι οι Ιταλοί, αλλά θα δεχτούν την οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης.

«Εκτιμώ τα λόγια του υπουργού Σπανταφόρα το πρωί και συμφωνώ. Η Serie A είναι πάντα πρόθυμη να μπει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, με την βεβαιότητα πως το έργο του Υπουργού Αθλητισμού και του δικού μας δεν μπορεί παρά να στοχεύει σε ένα κοινό καλό. Είναι μια απαίσια στιγμή για την χώρα μας και τον κόσμο, οπότε πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Όπως και όλοι οι Ιταλοί, θέλουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και στην κανονική μας ζωή όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Είναι φυσικό η Serie A να θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, θα ήταν αφύσικο να προτείνουμε οτιδήποτε άλλο. Ο καθένας μας με επαγγελματισμό, πάντα θα θέλει να συνεχίσει να το κάνει. Αν είναι πιθανό να το κάνουμε, σεβόμενοι τους νόμους και τα πρωτόκολλα υγείας, καλώς. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσουμε, όπως έχουμε κάνει πάντα, τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Ο Υπουργός μπορεί να είναι σίγουρος για το εποικοδομητικό και συνεργατικό μας πνεύμα και ότι η ενότητά μου με τον πρόεδρο της FIGC Gabriele Gravina είναι απόλυτη»
, ανέφερε στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x