Γενικά

Ντάλιτς: «Θέλουμε να δούμε τον Κοτάρσκι στο περιβάλλον της εθνικής ομάδας»

Αναφορά στον Ντομινίκ Κοτάρσκι που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Κροατίας έκανε ο προπονητής της «χρβάτσκα», Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όντας ένας από τους βασικούς πυλώνες των «ασπρόμαυρων» στην πορεία τους έως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 24χρονος επιβραβεύτηκε για αυτό, βλέποντας το όνομά του στις κλήσεις της εθνικής Κροατίας και θα βρεθεί στο Άμπου Ντάμπι για το φιλικό τουρνουά από τις 22 μέχρι τις 26 Μαρτίου και ευελπιστεί στην παρθενική του συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος.

Για τις επιλογές του μίλησε και ο προπονητής των Κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να δει τον Κοτάρσκι στο περιβάλλον της εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας τις εμφανίσεις που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ.

«Ανυπομονούμε για τη νέα συγκέντρωση μετά από μια μεγάλη διακοπή από το τελευταίο παιχνίδι που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο EURO. Δεν υπήρχε λόγος για μεγάλες αλλαγές, παραμένουμε πιστοί στους παίκτες μας. Καλέσαμε για πρώτη φορά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον οποίο θέλουμε να δούμε στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνέπεια που δείχνει στις καλές εμφανίσεις.

Έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τη συνάντηση, θα παρακολουθούμε στενά τις εμφανίσεις όλων των παικτών και θα αποφασίσουμε αν θα φέρουμε έναν ή δύο ακόμη παίκτες όσο έχουμε χώρο», ήταν τα λόγια του Ντάλιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x