Ισπανία

Ντάνι Άλβες: «Δεν την χτύπησα, δεν μου είπε ποτέ πως ήθελε να φύγει»

Ο Ντάνι Άλβες, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης γυναίκας, κατέθεσε στο δικαστήριο και δήλωσε πως υπήρξε συναίνεση του θύματος και πως ουδέποτε λειτούργησε με βίαιο τρόπο.

Η δίκη της χρονιάς, όπως αρκετοί χαρακτηρίζουν στην Ισπανία, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (7/2) μετά την κατάθεση του Ντάνι Άλβες. Ο θρυλικός, άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας, με τον Εισαγγελέα να ζητάει, αρχικά, κάθειρξη εννέα ετών και αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος κατέθεσε στο δικαστήριο και εξέφρασε τη δική του άποψη. Υποστήριξε πως υπήρχε πλήρης συναίνεση, από την πλευρά του θύματος, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τα γεγονότα, που συνέβησαν, εκείνο το βράδυ της 30ης ημέρα του Δεκεμβρίου το 2022.

«Η καταγγέλλουσα και εγώ αρχίσαμε να χορεύουμε πιο κοντά. Αλληλεπιδρούσαμε, περνούσαμε καλά. Ερχόμασταν όλο και πιο κοντά και κολλούσε τα μέλη της στα δικά μου. Ήταν κάτι τυπικό για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Έβαλε τα χέρια της στα προσωπικά μου σημεία. Υπήρχε σεξουαλική έλξη, άρχισα να της μιλάω, ώστε να πάμε στην τουαλέτα. Είπε ''ναι'', δεν χρειάστηκε να επιμείνω. Έφτασα στο μπάνιο και περίμενα για λίγο. Όταν πήγα να φύγω, μπήκε μέσα και παραλίγο να πέσω πάνω της. Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και το κατέβασε. Γονάτισε μπροστά μου και ξεκίνησε να μου κάνει στοματικό και στη συνέχεια έκατσε πάνω μου. Την έσπρωξα μακριά όταν πήγα να εκσπερματώσω, γιατί ήθελα να το κάνω έξω από γεννητικά της όργανα», τόνισε ο Άλβες και συνέχισε:

«Ποτέ δεν μου είπε πως ήθελε να φύγει ή να σταματήσει. Δεν τη χαστούκισα, δεν την άρπαξα από τα μαλλιά ή το κεφάλι. Δεν την πέταξα στο πάτωμα, ούτε την έβρισα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ήθελα να μας δει ο κόσμος να βγαίνουμε μαζί».

Ο δικηγόρος κατηγορίας, από την πλευρά του, μίλησε για συνεχείς αλλαγές στην εκδοχή του Άλβες, ενώ αναφέρθηκε στην αντιφάσεις, που παρουσίαζε η κατάθεσή του. Επιπλέον σημείωσε πως η περιγραφή του δεν ταίριαζε με τα αποτυπώματα, που βρέθηκαν στην περιοχή.

Μετά την κατάθεση του Βραζιλιάνου η δίκη ολοκληρώθηκε. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x