Ιταλία

Ντε Λαουρέντις για Λουίς Ενρίκε: «Έχει το μυαλό του στην Premier League»

Τις δυσκολίες της περίπτωσης πρόσληψης του Λουίς Ενρίκε εξήγησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Δύσκολα θα δούμε τον Λουίς Ενρίκε να κάθεται στον πάγκο της Νάπολι.

Αυτό πιστεύει τουλάχιστον ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού τεχνικού, τόνισε ότι έχει ως προτεραιότητα το να μετακομίσει στην Αγγλία για να προπονήσει κάποια ομάδα της Premier League.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος έχει ήδη εξετάσει δεκάδες προπονητές υποψήφιους αντικαταστάτες του Σπαλέτι, ενώ επανέλαβε ότι πρόθεσή του είναι να μην πουλήσει τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νάπολι:

«Αξιολογούμε διάφορους προπονητές, στους οποίους αρέσει να χρησιμοποιούν το 4-3-3, υπολογίζοντας στους φανταστικούς παίκτες που έχουμε και θέλουμε να κρατήσουμε. Έχω εξετάζει δεκάδες προφίλ προπονητών που ταιριάζουν σε αυτά που θέλουμε και ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσουμε αυτό τον επιτυχημένο μας κύκλο».

«Θέλω να έχω δίπλα μου τους φιλάθλους μας. Όταν γίνονται αλλαγές είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες, αλλά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βελτιωθούμε. Το πλεονέκτημά μου είναι ότι γνωρίζω από ποδόσφαιρο, ενώ ξέρω και πώς να είμαι σωστό επιχειρηματίας. Δεν παρασύρομαι από συναισθηματισμούς, παρότι είμαι συναισθηματικώς σαν άνθρωπος. Πρέπει να είμαι ορθολογικός, αλλά φυσικά, μπορεί να κάμνω και λάθη».

«Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας σπουδαίος προπονητής, τα πήγε πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχει στο μυαλό του την Premier League. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες από πρωταθλήματα που είναι πιο δελεαστικά από το ιταλικό. Μπορώ να του πω ότι στην Αγγλία δεν έχει όμορφες θάλασσες, ούτε φαγητό σαν το δικό μας, αλλά πέρα από αυτά, υπάρχει το οικονομικό. Εκεί υπάρχουν πιο ελκυστικοί πόροι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x