Ιταλία

Ντε Λαουρέντις για Σπαλέτι: «Είναι ελεύθερος, μου είπε ότι ο κύκλος του εδώ έκλεισε»

Στην απόφαση του Σπαλέτι να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Νάπολι, αναφέρθηκε ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, παρότι στέφθηκε μαζί της πρωταθλητής Ιταλίας, αναμένεται να αποτελέσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Μέσω δηλώσεών του, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις, αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Ιταλό προπονητή, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος του ζήτησε να αποχωρήσει, παρότι είχε έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νάπολι:

«Το προηγούμενο καλοκαίρι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε, με πολλούς παίκτες που θεωρούνταν σημαντικοί για εμάς να έχουν αποχωρήσει. Τους είχα πει ότι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πολλοί δεν το πίστευαν, ακόμα και ο Σπαλέτι, διότι δεν ήξεραν τις δυνατότητες των παικτών που θα φέρναμε. Δώσαμε μια φανταστική ομάδα στον Σπαλέτι και εκείνος τη βοήθησε να αναδειχθεί».

Για το μέλλον του Σπαλέτι: «Είναι ελεύθερος να αποχωρήσει. Όταν κάποιος έρχεται και σου λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε και ότι ο κύκλος του έχει κλείσει, δεν μπορείς να του το αρνηθείς. Μου είπε ότι παρότι έχει ένα ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του, θέλει να αποχωρήσει. Μας πρόσφερε πάρα πολλά και τον ευχαριστούμε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x