Oλλανδία

Ντε Μπουρ για την κατάσταση του Άγιαξ: «Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκα@@»!

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε ο Ρόναλντ ντε Μπουρ για τη φετινή απογοητευτική σεζόν που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο Άγιαξ.

Ο Άγιαξ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 60 ετών, με τον «Αίαντα» να βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie μετά το πέρας των πρώτων οκτώ αγωνιστικών, μετρώντας μόλις μία νίκη και αυτή δύσκολα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Το τελευταίο διάστημα, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, με τους φιλάθλους του συλλόγου να βρίσκονται στα... κάγκελα με την εικόνα της ομάδας.

Θέση για τα όσα λαμβάνουν χώρα φέτος στον... πλανήτη Άγιαξ κλήθηκε να πάρει ο Ρόναλντ ντε Μπουρ, με τον Ολλανδό άλλοτε θρύλο του «Άιαντα» να μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για τα κακώς κείμενα της ομάδας...

«Μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκα@@. Είμαι πραγματικά ανήσυχος, δεν ξέρω πού πάει όλο αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον των παιδιών που έχουν έρθει. Είναι χαρούμενοι που παίζουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είναι δυνατόν να φέρνουν τόσους παίκτες δεύτερης κατηγορίας και να πιστεύουν ότι θα έχουν υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Παρακολούθησα την ήττα από την Άλκμααρ την Κυριακή. Το ματς ήταν τρομερά κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στο ολλανδικό Μέσο, «Voetbal»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x