Μέχρι πρότινος, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε μείνει σε πολύ ρηχά νερά. Το απόγευμα του Σαββάτου φαίνεται ότι ένιωσε πολύ καλύτερα με τα χρώματα της Νάπολι κι έτσι έβγαλε ασίστ και σκόραρε δις σε διάστημα 20 λεπτών για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής!
Στο 4ο λεπτό «σέρβιρε» για το κεφάλι του Ντι Λορέντσο που έκανε το 1-0 κόντρα στην Τζιρόνα, ενώ, ο Βέλγος «μαέστρος» στο 15’ και το 23’ με το δεξί και το αριστερό πόδι αντίστοιχα, έγραψε το προσωρινό 3-0.
Η ισπανική ομάδα στη συνέχεια αντέδρασε, μείωσε, έφτασε μέχρι και το 3-2 από το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Στουάνι, αλλά εν τέλει ηττήθηκε.
Di Lorenzo, su assist di De Bruyne, porta avanti il Napoli contro il Girona
— Guido Olivares???? (@Guidolino8) August 9, 2025
pic.twitter.com/f6cyh72uCH
Kevin De Bruyne | Napoli 2-0 Girona
— Goals Xtra (@GoalsXtra) August 9, 2025
Double leads for Italians! Assist: Lukakupic.twitter.com/v86qvd1f9w
De Bruyne | Napoli 3-0 Girona
— Goals Xtra (@GoalsXtra) August 9, 2025
Kevin de Bruyne scores with left footpic.twitter.com/KP8iWZ0oHR
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






