Ιταλία

Ντε Ρόσι: «Η Γιουβέντους δεν έχει αδυναμίες»

Την ανωτερότητα της Γιουβέντους παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, υποστηρίζοντας ωστόσο πως η Ρόμα θα συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Την πεποίθησή του πως η Ρόμα θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παρά την πληρότητα της Γιουβέντους σε όλους τους τομείς, εξέφρασε ο αρχηγός των Ρωμαίων Ντανιέλε Ντε Ρόσι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο International Champions Cup.

Aναλυτικότερα, ο 34χρονος που ανανέωσε για ακόμη δυο χρόνια το συμβόλαιό του δήλωσε: «Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε την Γιουβέντους γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουν πολύ δυνατή άμυνα, ενώ και στους υπόλοιπους τομείς είναι πολύ καλά οργανωμένοι.»

Εκτός από την «Γηραιά Κυρία», ο Ντε Ρόσι μίλησε και για την δική του ομάδα: «Το ποδόσφαιρό μας έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία 3-4 χρόνια, όμως έχουμε πολλά ακόμα να αλλάξουμε. Θα ήμουν χαρούμενος αν κάποια άλλη ομάδα όπως η Νάπολι κέρδιζε το πρωτάθλημα; Σε καμία περίπτωση! Αν η Γιουβέντους δεν πάρει το πρωτάθλημα, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα το κατακτήσουν.»

Θυμίζουμε ότι οι «Τζιαλορόσι» έχουν να γευθούν τη χαρά της στέψης από τη σεζόν 2000-2001, κενό που δεν κατάφεραν να καλύψουν τα κύπελλα Ιταλίας (2006-07, 2007-08) και το Σουπερ Καπ του 2007.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x