Ιταλία

Ντε Ρόσι: «Στην Ρόμα μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς εμένα»

Τις σκέψεις του αναφορικά με την επικείμενη αποχώρησή του από τα γήπεδα, αλλά και τα σχέδια για το μέλλον του εξέφρασε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε συνέντευξή του.

Ο επί 18 συναπτά έτη «υπαρχηγός» της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, πως φέτος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την αγαπημένη του φανέλα των Ρωμαίων.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος μέσος μίλησε για τις σκέψεις του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει για το μέλλον του. Ένα μέλλον το οποίο περιλαμβάνει την προπονητική!

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την ιδέα της αποχώρησης μου, γιατί δεν υπάρχει πολύς καιρός» ανέφερε.

«Στη Ρόμα μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς εμένα, όπως έκαναν στο παρελθόν με τους Ντι Μπαρτολομέι, Κόντι, Τζιανίνι και Τότι. Του Φραντζέσκο ήταν ίσως η πιο οδυνηρή αποχώρηση για τους φιλάθλους», τόνισε.

«Όταν με ενοχλεί το γόνατό μου για πέντε μέρες στην σειρά σκέφτομαι να τα παρατήσω. Όταν όμως αισθάνομαι καλύτερα σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαι συνεπής όμως. Δεν θέλω να γίνομαι βάρος στην ομάδα. Έχω ήδη κάποιες ιδέες για τα επόμενα χρόνια, προτιμώ όμως να τις κρατήσω για τον εαυτό μου, έτσι θα έχω την ελευθερία να αλλάξω γνώμη αν το θελήσω!» πρόσθεσε.

Η ενασχόλησή του με την προπονητική φαίνεται «μονόδρομος», όπως εξηγεί ο ίδιος. Άλλωστε, έχει το «μικρόβιο» στο αίμα του, καθώς ο πατέρας του έχει διατελέσει για πολλά χρόνια προπονητής των ακαδημιών των Ρωμαίων.

«Έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, με την προπονητική να είναι μονόδρομος για εμένα και το μέλλον μου. Θα πρέπει όμως να αποφασίσω αν θέλω να βάλω την οικογένεια μου κάτω από αυτή του είδους πίεση, να ταξιδεύω συνέχεια και να είμαι μακριά για αρκετό καιρό», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x