Ισπανία

Ντέκο: «Ο Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Σίγουρος ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει στο μέλλον από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ντέκο, ο οποίος δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα δούμε τον Αργεντινό σταρ με τη φανέλα άλλης ομάδας.

Παρελθόν θα αποτελέσει στο μέλλον ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ντέκο.
Ο πρώην συμπαίκτης του Αργεντινού, σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε σίγουρος ότι ο Μέσι θα φύγει από τους «μπλαουγκράνα» αργά ή γρήγορα, προκειμένου να αγωνιστεί αλλού.

«Ξέρω ότι ο Μέσι θα φύγει κάποια μέρα. Πρέπει όλοι να το περιμένουμε. Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει προβληματισμός όταν πρόκειται για έναν καλό παίκτη, όμως κανείς δεν μένει αιώνια σε μία ομάδα. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Μεγάλοι παίκτες και καλοί προπονητές, έρχονται και φεύγουν», είπε ο πρώην μέσος των Καταλανών, που στη συνέχεια τόνισε τους πιθανούς λόγους για την αποχώρηση του 27χρονου άσου.

«Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτό που ξέρω είναι ότι παίκτες σαν τον Μέσι πρέπει να είναι χαρούμενοι για να αποδίδουν καλά. Αυτό είναι και το μυστικό. Αν ο Μέσι είναι χαρούμενος, θα μείνει. Αν όχι, τότε θα ψάξει για κάτι άλλο καλύτερο για τον ίδιο», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, όμως ο Ντέκο επισήμανε πως σύντομα θα τον δούμε με άλλη φανέλα.

«Σίγουρα με την ιστορία που έχει γράψει ο Μέσι στην Μπαρτσα δεν θα είναι εύκολο να τον δούμε σε άλλον σύλλογο. Όμως μία μέρα θα γίνει. Μπορεί να είναι την επόμενη σεζόν, σε δύο χρόνια ή σε πέντε, αλλά θα γίνει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x