Ιταλία

Ντελ Πιέρο για Πίρλο: «Θα τα πάει ακόμη καλύτερα και από το Ζιντάν»

Την πεποίθησή του πως θα ανταπεξέλθει στο νέο του ρόλο ο Αντρέα Πίρλο εμφανίστηκε ο πρώην συμπαίκτης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δηλώνοντας πως θα τα πάει ακόμη καλύτερα και από το Ζινεντίν Ζιντάν.

Η υποστήριξή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο πρόσωπο του Αντρέα Πίρλο φαίνεται ήδη από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής του από τη Γιουβέντους αφού ο πρώην συμπαίκτης του νυν τεχνικού δηλώνει πως θα τα καταφέρει στο νέο του ρόλο.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι θα είναι το ντεμπούτο του στον πάγκο ομάδας του πρωταθλήματος, ο Πίρλο θα τα καταφέρει καλύτερα και από τον Ζινεντίν Ζιντάν, όπως ισχυρίζεται ο 45χρονος πρώην επιθετικός.

«Για να είμαι ειλικρινής δε θα στοιχημάτιζα ότι θα γινόταν προπονητής. Είναι μια έκπληξη και για μένα επίσης. Ήμουν ήδη ευχαριστημένος που είχε αναλάβει την U-23 ομάδα και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για τον ίδιο, αλλά τώρα προχώρησε γρήγορα, και το μόνο που του εύχομαι είναι καλή επιτυχία. Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση, αφού ο Ζιζού είχε ήδη δουλέψει με την μικρή ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και τότε ήταν ο βοηθός προπονητή του Κάρλο Αντσελότι. Ο Πίρλο έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από το Ζιντάν», δήλωσε στο SkySports Italia ο Ντελ Πίερο.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x