Γενικά

Ντέμης: «Η πιο δυνατή μου ανάμνηση από τον bwinΣΠΟΡ FM - Τι θα άλλαζα στο ραδιόφωνο»

Στη φορτισμένη συνέντευξη όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ΑΕΚ και την ευχή για χαμηλότερους τόνους από τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε με αφορμή τα γενέθλια του bwinΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Τις δικές του ευχές στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με αφορμή τα 27α γενέθλια της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας, ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου (και παραγωγός του σταθμού) χαρακτήρισε ως πιο δυνατή του ανάμνηση τη συνέντευξη, όπου είχε ανακοινώσει την αποχώρηση από την ΑΕΚ.

Παράλληλα απάντησε και για το τι θα άλλαζε ο ίδιος στο ραδιόφωνο, ευχόμενος χαμηλότερους τόνους στις τοποθετήσεις των ρεπόρτερ όλων των ομάδων.



Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης

Για τη σχέση του με το ραδιόφωνο: «Πάντα μου άρεσε. Πιτσιρικάς το έσκαγα και πήγαινα σε ένα ραδιόφωνο του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη και έκανα εκπομπή. Μετά το ποδόσφαιρο αγαπώ τη μουσική και γι’ αυτό αγαπούσα και το ραδιόφωνο».

Για την πιο δυνατή ανάμνηση που του φέρνει ο bwinΣΠΟΡ FM: «Θυμάμαι τη μέρα που αποχώρησα από την ΑΕΚ. Κάναμε μια συνέντευξη τότε και ανακοίνωσα ότι φεύγω. Ήταν τόσο δυνατή στιγμή που πραγματικά ξεπερνάει όλες τις άλλες».

Για το τι θα άλλαζε στο ραδιόφωνο: «Θα ήθελα οι δημοσιογράφοι και ειδικά οι ρεπόρτερ των ομάδων να προσπαθήσουν να χαλιναγωγήσουν τα συναισθήματά τους και να μιλούν με περισσότερη ηρεμία. Όταν μιλάς με τους φίλους στο σπίτι δικαιούσαι να είσαι εκνευρισμένος, αλλά στον αέρα θα ήθελα να λένε όλοι τη γνώμη τους λίγο πιο ήρεμα».

Για την εκπομπή που του αρέσει περισσότερο: «Ακούω 5-6 συνήθως επειδή είναι και πριν τη δική μου εκπομπή και γελάω πολύ. Εξαρτάται όμως και από την ώρα. Καμιά φορά δεν επιλέγεις, τυχαίνει να συνδέεται με κάποια δραστηριότητα ή με το να βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x