Γαλλία

«Απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα και κλείνει Παρί ο Ντεμπελέ»

Σχεδόν τελειωμένη υπόθεση θεωρούν οι Ισπανοί την αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να κλείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ετοιμάζεται μεγάλη μετακίνηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «AS», ο Ουσμάν Ντεμπελέ φέρεται να απέρριψε την τελευταία πρόταση ανανέωσης που δέχτηκε από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, το σπίτι στο οποίο διέμενε στην Βαρκελώνη έχει ήδη βρει νέο ενοικιαστή και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βάλει τέλος στην πορεία τους με τους «μπλαουγκράνα». Την ίδια ώρα, ο Ντεμπελέ φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει προσεγγίσει και όλα δείχνουν πως θα επιτευχθεί σύντομα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.



Ο Ντεμπελέ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Εμπαπέ και χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων την Παρί, ενώ θεωρούν άπαντες πως ταιριάζει στο στιλ ποδοσφαίρου της ομάδας.

O 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεμς, μετέβη στην Ντόρτμουντ και το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα ξόδεψε 140 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν δικαίωσε ποτέ τους Καταλανούς για την επιλογή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x