Ισπανία

Ο Ντεμπελέ έχει 11 τραυματισμούς από τη στιγμή που πήγε στην Μπαρτσελόνα!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι τρομερά άτυχος και δεν έχει καταφέρει λόγω των τραυματισμών του να δικαιώσει τα 135 εκατ. ευρώ που είχε δώσει η Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ.

Αν το Όσκαρ ατυχίας μπορεί να δοθεί σε έναν ποδοσφαιριστή, τότε ο Ουσμάν Ντεμπελέ το παίρνει με... κλειστά μάτια! Ο Γάλλος εξτρέμ θεωρούνταν ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα και ανερχόμενα ονόματα στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας μεταγραφή ύψους 135 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα από την Ντόρτμουντ.

Παρόλα αυτά, ο Ντεμπελέ από τη στιγμή που μεταγράφηκε στους Καταλανούς, από το 2017 δηλαδή και έπειτα, έχει 11 τραυματισμούς και έχει χάσει δεκάδες παιχνίδια.

Το 2017 ο Ντεμπελέ είχε ένα πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του πόδιου, το οποίο τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 παιχνίδια! Επέστρεψε λίγο μετά τις αρχές του 2018, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα τραυματίστηκε εκ νέου και έχασε άλλα επτά παιχνίδια.

Η διετία 2019-20 μπορεί να χαρακτηριστεί και ως... καταραμένη για τον Γάλλο. Από τον Ιανουάριο του 2019 ως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο Ντεμπελέ είχε πέντε τραυματισμούς, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν μυϊκοί! Τον Νοέμβριο του 2019 ήρθε άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός στον οπίσθιο μηριαίο αλλά του δεξιού του ποδιού, μένοντας εκτός για 10 εβδομάδες και χάνοντας 15 αγώνες.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ντεμπελέ ήταν έτοιμος για την επιστροφή του, αλλά τραυματίστηκε στην προπόνηση. Άλλα 19 παιχνίδια εκτός για τον τρομερά άτυχο Ντεμπελέ που μπορεί κάλλιστα να τα βάζει με την τύχη του. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, πάντως, αφού λόγω της πανδημίας το Euro πήγε έναν χρόνο αργότερα και εφόσον ήταν υγιής θα αγωνιζόταν κανονικά σε αυτό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ντεμπελέ είχε άλλον έναν τραυματισμό, αρκετά πιο ήπιο που τον έκανε να χάσει μόλις πέντε παιχνίδια στη σειρά. Ήταν ο δέκατος τραυματισμός του, με τον ενδέκατο να έρχεται στο Euro στο ματς της Γαλλίας κόντρα στην Ουγγαρία και να γίνεται γνωστό πως ο Ντεμπελέ θα μείνει εκτός για 4 μήνες, κάνοντας επέμβαση στον χιλιοταλαιπωρημένο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x