Ισπανία

Sport: «Φεύγει από Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ, δυσαρεστημένος με την πρόταση ανανέωσης»

Μοιάζει απίθανο πλέον να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Με το... ενάμιση πόδι εκτός Μπαρτσελόνα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Σύμφωνα με την Sport, o Γάλλος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος με την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα. Το αργότερο στο τέλος της σεζόν, όταν μένει ελεύθερος, αλλά ίσως ακόμη και τον Ιανουάριο.

«Ο Ντεμπελέ είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα», γράφει χαρακτηριστικά το έγκυρο καταλανικό Μέσο.

Ο 24χρονος άσος δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε το 2017 από τη Ντόρτμουντ για 105 εκατ. ευρώ. Ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, ενώ υπέπεσε και σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα παρουσιάζοντας μόνο κάποιες εκλάμψεις του ταλέντου του.

Συνολικά σε 121 εμφανίσεις μετρά 30 γκολ και 21 ασίστ, ενώ φέτος έχει μόλις 3 συμμετοχές και συνολικά 73 λεπτά, καθώς έχει χάσει και πάλι πάρα πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Ο Τσάβι έχει εκφραστεί με καλά λόγια για το ταλέντο του, ωστόσο η προσφορά που του έκανε η διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στα «θέλω» του και ο ίδιος δείχνει πλέον κατασταλαγμένος πως θα αποχωρήσει. Ομάδες όπως Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x