Ισπανία

Ψάχνει σπίτι στη Βαρκελώνη ο Ντεπάι

Ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες ο Μέμφις Ντεπάι. Στη Βαρκελώνη, αναζητώντας για σπίτι, «συνελήφθη» ο άσος της Λιόν, την ώρα που φημολογείται ότι είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Όλο και… πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός άσος, ο οποίος διανύει εξαιρετική περίοδο στη Λιόν, αναζητά ουσιαστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ώστε να δοκιμάσει να κάνει το βήμα παραπάνω, ευελπιστώντας ότι αυτήν τη φορά θα παρουσιαστεί πιο ώριμος και πιο έτοιμος, έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-17).

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο 27χρονος επιθετικός ήταν στη Βαρκελώνη μαζί με φίλους του την περασμένη εβδομάδα, ώστε να τσεκάρει σπίτια που έχει υπόψιν. Το συμβόλαιό του με τους «λιονέ» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι φήμες, ειδικά μετά τη συγκεκριμένη πληροφορία, όλο και φουντώνουν για μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα».

Ντεπάι: Ψάχνει σπίτι στη Βαρκελώνη

Η φετινή σεζόν του διεθνή άσου με την Ολιμπίκ είναι εξαιρετική, αφού έχει -έως τώρα- 38 συμμετοχές (35 πρωτάθλημα, 3 Κύπελλο) με 21 γκολ (19 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x