Αγγλία

Ντέρμπι στην τρίτη αγωνιστική της Premier league

Τρίτη στροφή για την Premier league αυτό το Σαββατοκύριακο με τον αγώνα της Τότεναμ με την Λίβερπουλ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Με ένα μεγάλο παιχνίδι ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική με την Τότεναμ-χωρίς τον τραυματία Γιορίς και τον τιμωρημένο Ντεμπελέ-να υποδέχεται την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, που με αμφίβολους τους Τσαν και Οριγκί θέλει να ξεπεράσει το σοκ από την προηγούμενη αγωνιστική που έχασε με 2-0 από την Μπέρνλι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ με τις δύο ομάδες να έχουν μέχρι τώρα δύο στα δύο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στις τρεις νίκες και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Γουέστ Χαμ, η οποία αποκλείστηκε απρόσμενα από την Ευρώπη.

Η Τσέλσι μετά από δύο αγχωτικές νίκες στις πρώτες αγωνιστικές θα υποδεχθεί την Μπέρνλι στο Στάμφορντ Μπρίζ. Η Άρσεναλ, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα θέλει να το κάνει τώρα στην έδρα της Γουότφορντ.

Η Λέστερ δεν θυμίζει την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχει μια ήττα και μια ισοπαλία, και θα παίξει με την Σουόνσι που έχει ήδη μια νίκη.

Η Έβερτον θα υποδεχθεί στην Στόουκ, ενώ η Μίντελσμπρο του δικού μας Κωνστανταντόπουλου θα παίξει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και θέλει να δώσει συνέχεια στο καλή αρχή που έχει κάνει.

Στα άλλα παιχνίδια η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Σάντερλαντ και η Κρίσταλ Πάλας θα παίξει μέσα στην έδρα της με την Μπόρνμουθ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο(27/8)
Τότεναμ-Λίβερπουλ (14:30)
Γουότφορντ-Άρσεναλ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ (17:00)
Λέστερ-Σουόνσι(17:00)
Σαουθάμτον-Σάντερλαντ (17:00)
Τσέλσι-Μπέρνλι (17:00)
Έβερτον-Στόουκ (17:00)
Χαλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή(28/8)
Γουέστ Μπρομ-Μίντελσμπρο (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (18:00)

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x