Γαλλία

Ντεσάν: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο της Γερμανίας»

Προβληματισμένος από την ήττα της Γαλλίας από τη Γερμανία (0-2) ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Η Γαλλία προβλημάτισε άπαντες και πάνω από όλους τον Ντιντιέ Ντεσάν με τη νωθρή εμφάνισή της στην ήττα με 2-0 από τη Γερμανία σε φιλικό που έγινε στο «Παρκ Ολιμπίκ» της Λιόν.

«Δεν μπορέσαμε να ανέβουμε στο επίπεδο του αντιπάλου όσον αφορά στην επιθετικότητα και στην αποφασιστικότητα. Η γερμανική ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ημασταν ικανοί για αυτό; Αυτή είναι η ερώτηση που κάνω. Δεν το κάναμε και το διεθνές επίπεδο είναι... αδίστακτο», σχολίασε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Γερμανία μας έδωσε ένα ματς με μεγάλη ένταση από την αρχή του αγώνα και ειδικά στο πρώτο τέταρτο. Αντιδράσαμε, αλλά χωρίς επιτυχία και με διακοπές. Πρέπει να το αποδεχθούμε ακόμα κι εάν δεν είναι καλό. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε, για να μην μας συμβεί σε τρεις μέρες και στο Euro. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλη η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη. Υπήρχαν επίσης κάποιες δυσλειτουργίες. Δεν ανησυχώ. Αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες και αυτό θα πρέπει να μας κάνει να προβληματισθούμε».

Ερωτηθείς για την απουσία λόγω τραυματισμού του Αντουάν Γκριεζμάν, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2017, ο Ντεσάμπ δεν θέλησε να συνδέσει αυτήν την αποτυχία με τον έμπειρο άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης: «Δεν χρειαζόμουν αυτό το ματς για να μάθω την σημασία του Αντουάν, αλλά εάν ήταν εδώ, θα ήταν επίσης περίπλοκο. Εναι πολύ δύσκολο να υπάρχεις στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x