Copa America

Ντι Μαρία: «Δεν είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» - Τι είπε για εκείνον στα αποδυτήρια ο Μέσι

Τα συναισθήματά του εξέφρασε ο Άνχελ Ντι Μαρία μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Copa America, ένα ματς που θα είναι το τελευταίο του 36χρονου με την «αλμπισελέστε».

Τη θέση της στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Copa America εξασφάλισε η Αργεντινή με το 2-0 επί του Καναδά και στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου μετά το Copa America του 2021, το Finalissima το 2022 και το Παγκόσμιο Κύπελλο την ίδια χρονιά.

Στον τελικό (15/07) με μια εκ των Ουρουγουάη ή Κολομβία ο Άνχελ Ντι Μαρία θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της «αλμπισελέστε». Ο 36χρονος μετέφερε στα συναισθήματά του, τονίζοντας πως δεν είναι έτοιμος για το τελευταίο του ματς.

«Δεν είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου παιχνίδι στην εθνική ομάδα, αλλά ήρθε η ώρα. Ό,τι και να γίνει στον τελικό, νομίζω ότι μπορώ να φύγω από την πόρτα. Έδωσα τα πάντα. Πάντα έδινα τη ζωή μου για αυτή τη φανέλα. Υπήρχαν στιγμές που δεν τα κατάφερνα, αλλά τελευταία το έχω κάνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν», είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε τα όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια για εκείνον.

«Είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους όσους με υποστήριξαν, στην οικογένειά μου και στην ομάδα αυτή που μου έδωσε τα πάντα. Σήμερα πριν βγούμε έξω στο γήπεδο. Ο Λίο (Μέσι) μου είπε ότι ήθελαν να φτάσουν στον τελικό για μένα και αυτό με γέμισε με περηφάνεια. Το να έχω την ευκαιρία να πετύχω όλα όσα πέτυχα την περίοδιο αυτή με όλους αυτούς είναι μία πηγή περηφάνειας για μένα» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x