Ισπανία

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Ντιακαμπί, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό κόντρα στη Ρεάλ

O Mουκτάρ Ντιακαμπί της Βαλένθια χειρουργήθηκε επιτυχώς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Επίπονη, αλλά επιτυχημένη», χαρακτήρισε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Βαλένθια, Πέδρο Λόπεθ, τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (8/3) στη Λιόν ο Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Ο αμυντικός των «νυχτερίδων» τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί γόνατο, στο ματς του περασμένου Σαββάτου (2/3) με τη Ρεάλ στο «Μεστάγια», και χρειάστηκε να γίνει αποκατάσταση αρκετών συνδέσμων που είχαν πάθει ζημιά. «Επρόκειτο για μία επίπονη εγχείρηση, αλλά το γεγονός είναι ότι ήταν επιτυχημένη. Εγινε μία ανασύνθεση συνδέσμων και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε», δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ.

Την επέμβαση στον 27χρονο ποδοσφαιριστή έκανε ο εξειδικευμένος ορθοπεδικός Μπερτράν Σονερί-Κοτέ, που θεωρείται εξπέρ σε τέτοιου είδους τραυματισμούς. Για τον Ντιακαμπί, θα αρχίσει σύντομα ένας «μαραθώνιος» αποκατάστασης, χωρίς να είναι ακόμη βέβαιο ότι θα μπορέσει να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Πηγή: amna.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x