Ιταλία

Αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους με συγκινητική ανάρτηση ο Ντιμπάλα

Την τελευταία του εντός έδρας εμφάνιση με τη φανέλα της Γιουβέντους θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (16/5) ο Πάουλο Ντιμπάλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησής στα social media.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πλέον έγινε και... επίσημο, αφού ειπώθηκε από τον ίδιο τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους μετά το τέλος της φετινής σεζόν, κάτι που σημαίνει πως το αυριανό παιχνίδι με τη Λάτσιο, για την προτελευταία αγωνιστική της φετινής Serie A, θα είναι το τελευταίο του στο Τορίνο ως ποδοσφαιριστής της «Γηραιάς Κυρίας».

Το ανακοίνωσε ο ίδιος με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είπε «αντίο» στην ομάδα για την οποία αγωνίζεται από το 2015.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πάουλο Ντιμπάλα:

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να σας αποχαιρετήσω, είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα. Νόμιζα πως θα ήμασταν μαζί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μας επεφύλασσε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, κάθε ματς, κάθε γκολ. Μαζί σας μεγάλωσα, έμαθα, έζησα και ονειρεύτηκα».

«Ήταν 7 χρόνια γεμάτα μαγεία, 12 τρόπαια και 115 γκολ που κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει. Ποτέ. Ευχαριστώ για την στήριξη που μου δείξατε στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ όλους όσους με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, από την αρχή μέχρι το τέλος, από τους φιλάθλους, μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται για τον σύλλογο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους υπαλλήλους. Ήταν τεράστια τιμή μου που φόρεσα αυτή την ιστορική φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κάτι που θα δείχνω στα παιδιά μου και τα εγγόνια μου».

«Αύριο, θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι φορώντας αυτή τη φανέλα, κάτι το οποίο δεν μπορώ να φανταστώ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μπω στο γήπεδο με χαμόγελο και με το κεφάλι μου ψηλά, ξέροντας πως έδωσα τα πάντα για εσάς»
.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x