Ιταλία

Ντιμπάλα: «Μίλησα προσωπικά με τον Μουρίνιο όταν έφυγε - Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σχολίασε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι αλλά και την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα.

Η Ρόμα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Κάλιαρι, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να πετυχαίνει τα δυο γκολ.

Ο Αργεντινός άσος μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε τόσο στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όσο και στην απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «τζαλορόσι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι όλοι το απολαύσαμε, παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Πήραμε ρίσκο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου γιατί πιέζαμε πολύ και παίξαμε καλά. Ίσως παραμελήσαμε λίγο την άμυνά μας, αλλά δεν πειράζει», ανέφερε για το ματς με την Κάλιαρι.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι τον συνέκρινε με τον Τότι, με τον Αργεντινό να το σχολιάζει: «Με κάνει πολύ χαρούμενο όταν κάποιος σαν εκείνος το λέει αυτό, ειδικά αφού πέρασε πολλά χρόνια με τον Φραντσέσκο. Ο Τότι ήταν προφανώς μοναδικός στη Ρώμη και γενικά στην Ιταλία. Μόνο ευχαριστημένος μπορώ να μείνω από αυτά τα λόγια. Ο Ντε Ρόσι έφερε ενθουσιασμό. Ξέρει αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τον καθένα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά του».

Ενώ για την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: «Του είπα όσα είχα να του πω προσωπικά. Είναι ατυχές να χάνεις έναν προπονητή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι φταίνε, αλλά στο ποδόσφαιρο πληρώνουν οι προπονητές. Εμείς οι παίκτες πρέπει επίσης να κοιτάξουμε μέσα μας για να βρούμε μια εξήγηση για αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x