Oλλανδία

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Πλησιάζει στον Άγιαξ ο Σούταλο!

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τζόσιπ Σούταλο παρουσιάζονται οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Άγιαξ, με Κροάτη δημοσιογράφο να αναρτά φωτογραφίες από το ραντεβού -2,5 ωρών- των δύο ομάδων!

Και το όνομα αυτού… Άγιαξ!

Μια ανάσα από την αποχώρησή του από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ παρουσιάζεται ο Τζόσιπ Σούταλο, με την ολλανδική ομάδα να φαίνεται πως είναι εκείνη που κερδίζει τόσο τον (μεγάλο) ανταγωνισμό όσο και το «ναι» της επικείμενης αντιπάλου της ΑΕΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο Ιζάκ Άντε Σούτσιτς, οι τρεις πλευρές βρίσκονται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα, ο Κροάτης δημοσιογράφος ανήρτησε και φωτογραφίες από το ραντεβού που έλαβε χώρα στο Μάξιμιρ ανάμεσα στους αντιπροσώπους της Ντινάμο με τον Αθλητικό Διευθυντή του Άγιαξ, Σβεν Μίσλιντατ. Μια συνάντηση, που όπως σημειώνεται, διήρκησε δυόμιση ώρες.

Πλέον μένει να φανούν αφενός η κατάληξη της υπόθεσης και το ύψος του ποσού στο οποίο (όπως φαίνεται) θα τα βρουν οι δύο ομάδες, αφετέρου το πότε θα ολοκληρωθεί η εν λόγω μεταγραφή και το εάν θα επηρεάσει την παρουσία του εξαιρετικού νεαρού στόπερ στα παιχνίδια με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x